Rian van Straalen coaching voor individu, team en organisatie

bezinning op de toekomst

Doe jij de dingen nog vanuit plezier en liefde? Ervaar je Zin in je werk en je leven? Voel je je vrij om te leven wie je bent? Niet iedereen heeft een droomstart gehad in het leven. Sommigen van ons hebben zich moeten aanpassen om te overleven, vaak hebben we geen echte vrije keus ervaren. Gelukkig streeft de ziel naar heelwording, zoals Jung al zei en kunnen we op elk moment een andere beslissing nemen.

In de hectiek van alledag kan bezinnen op jezelf en je leven lastig zijn, terwijl je wel rust en afstand nodig hebt om je koers te kunnen verleggen.

Hans Velders en ik organiseren een retraite vanuit de overtuiging dat tijd, liefde, aandacht en ruimte helpen om je leven, werk of relaties te beschouwen en eventueel bij te sturen. We nemen je mee naar wie je bent of naar wie je nog meer bent. We onderzoeken met jou wat je tegenhoudt om te leven en te werken vanuit de flow.

Zin in tijd voor jezelf? Schrijf je in voor het bezinningsweekend van 24, 25, 26 en 27 mei bij rianvanstraalen@xs4all.nl